Valgomed

ValgomedHeeft u last van eelt op uw voeten veroorzaakt door winterschoenen en bent u gevoelig voor zogenaamde hallux? Dit probleem kan zowel fysiek als mentaal vervelend zijn. Mensen schamen zich als hun voeten er niet mooi uitzien. Bovendien lossen zelfs de beste schoenen dit probleem niet eens op. Wat is de behandeling? Meestal is het nodig om uw grote teen en de teen daarnaast van elkaar te scheiden. Hiervoor zijn speciale schoen correctoren ontworpen. Er zijn verschillende typen correctoren van verschillende fabrikanten op de markt. We hebben ons geconcentreerd op Valgomed, een merk die ons op het eerste gezicht aantrok. Is het echt zo behulpzaam als de fabrikant beweert, of is het gewoon oplichterij?

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Wat is Valgomed?

Op het eerste gezicht is Valgomed een gewone teencorrector die makkelijk bevestigd kan worden. Het is een unieke corrector gemaakt van aangename hypoallergeen siliconen. De fabrikant verklaart dat dit product goed helpt tegen hallux. Het is geleidelijk verspreid onder zowel de VS als Europa.  Het pakket bevat twee correctoren voor de linker- en rechtervoet.

Hoe werkt het?

 • Het voorkomt eelt en de vorming van kneuzingen
 • Het zorgt voor maximaal loopcomfort
 • Het kan in elk schoeisel in elk seizoen gebruikt worden

Deskundigen wijzen erop dat Valgomed effectief is, zowel aan het begin van het probleem als op een vergevorderd stadium.

Wat is hallux eigenlijk? Het is makkelijk te herkennen aan het gewricht van uw grote teen, deze is in feite gebogen. Het ziet er niet goed uit en het zorgt voor problemen tijdens het lopen. Dit probleem komt vaak voor bij vrouwen die strakke schoenen en hoge hakken dragen. Het kleine uitsteeksel die in het begin verschijnt, kan veranderen in een enorme pijnlijke vergroting. U heeft dan moeite om in schoenen te komen en het lopen zal heel pijnlijk zijn.

Hoe kan Valgomed helpen?

 • Het kan de positie van de grote teen herstellen en eelt verwijderen
 • Het verlicht pijn
 • Het werkt tegen platte voeten
 • Het vermindert de belasting op het voorste deel van de voet
 • Het is comfortabel, makkelijk aan te brengen, veilig en discreet
 • Uw voeten zullen weer gezond zijn en het lijden zal over zijn
 • Het zorgt voor de juiste positie van uw tenen

Anderzijds moet worden vermeld dat vergelijkbare corrigerende producten vrij algemeen worden geproduceerd en in feite in alle medische winkels en sommige apotheken kunnen worden gekocht. De fabrikant verklaart dat Valgomed een uniek product is en de resultaten voor zich spreken.

Welke andere methoden kunnen u helpen tegen hallux? In het ergste geval moet u een operatie ondergaan. U kunt ook diverse massages en stretchoefeningen of crèmes en zalven proberen. Correctoren zijn echter het meest effectief en praktisch op lange termijn.

Hoe gebruikt u het?

Bevestig de corrector stevig op uw grote teen en druk hem aan. Het kan op blote voeten of met sokken worden gedragen; het is geschikt voor alle soorten schoenen en is discreet en comfortabel. U raakt er heel snel aan gewend en zult niet merken dat u ze draagt. Valgomed is ontworpen voor dagelijks gebruik; alleen overdag, voor het slapen gaan dient u ze af te doen.

Hoe kan ik bestellen?

U kunt dit product gewoon kopen via de website van de fabrikant (het is momenteel niet beschikbaar in apotheken of medische winkels). Vul gewoon uw gegevens en afleveradres in en klik op “bestellen”. U betaalt de goederen na levering.

Beoordelingen van gebruikers

We hebben een aantal recensies over dit product gevonden. Het product wordt geprezen op het web, samen met foto’s, over de effecten van Valgomed bij hallux. Wij geloven persoonlijk dat het kan werken. Dus laten we dit product zorgeloos proberen.

Reviews

Valgomed
4.9 Totaal
Voors
 • hypoallergeen product van elastisch materiaal
 • eenvoudige en discrete toepassing
 • comfortabel en effectief
Tegens
 • kan alleen worden gekocht op de website van de fabrikant
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.