Snail Farm

Een citaat van een bekende Engelse toneelschrijver is: Tijd is een goede dokter, maar een slechte schoonheidsspecialist. Dat klopt, niemand van ons kan de tijd stopzetten, ook al hebben we macht of veel geld. Het verouderingsproces is natuurlijk, helaas is het niet terug te draaien. Zelfs de duurste make-up kan schoonheid niet garanderen als de huid los, uitgedroogd en futloos is. Gelukkig zijn er moderne methodes, gebaseerd op traditionele geneesmiddelen, die helpen de flexibiliteit en frisheid van de huid te bewaren. Een daarvan is Snail Farm.

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Snail Farm – overwinning in de strijd tegen de tijd

Het huidoppervlak verandert na de leeftijd van 25 jaar, terwijl de meesten van ons dit niet in de gaten hebben. Het meest zichtbaar zijn de fijne lijntjes die later diepe rimpels worden. Delen van het lichaam die blootgesteld worden aan zonlicht (het gezicht, de oren, de handen, de armen, de nek etc.) hebben hier de meeste last van. Als we onze huid niet goed verzorgen, zal de huid op deze plaatsen anders aanvoelen, er kan schade optreden door de zon, er kan zelfs acne of eczeem optreden.

Psychologische veroudering wordt in 30% veroorzaakt door genen, maar neurohormonale veranderingen dragen er ook aan bij. Met het ouder worden, zullen negatieve esthetische uitingen zichtbaar worden; vooral verlies van volume en het minder worden van elasticiteit. Dit komt voornamelijk door afnemende collageen productie, verlies van collageenvezels, verandering, verkorting en verdikking. Dit gebeurt na de leeftijd van 30 jaar. De huid kan ook uitdrogen door een lager watergehalte en talgsecretie. Maar, de natuur is een eindeloze bron van inspiratie voor dermatologen. Ze krijgen het voor elkaar mannen jaren jonger te laten lijken, maar vooral duizenden vrouwen. Het bewijs is Snail Farm crème.

Gezichtsverzorging – minder stress, meer slaap en veel vitaminen.

Het verouderingsproces zoals hierboven beschreven, kan beïnvloed worden. Het is noodzakelijk de huid goed te verzorgen, extern en intern.

Je huid zal er jong uit blijven zien als je niet teveel make-up gebruikt en het goed schoonmaakt. Het beste kun je alcohol, nicotine en stress ook vermijden. Zorg dat je op tijd in bed ligt; geen wonder dat onze oma’s geloofden in de kracht van schoonheidsslaapjes.

Maar bovenal moeten we zorgen voor genoeg vitaminen en mineralen. Een goede voeding betekent ook genoeg proteïne. Het behoort tot de belangrijkste bouwstoffen en zonder kan je huid niet vernieuwen. En proteïne collageenvezels, samen met andere essentiële stoffen, is een van de ingrediënten van Snail Farm.

Samenstelling crème

Het serum gebruikt unieke ingrediënten zoals limoen en slakken extract. Het klinkt misschien niet erg aantrekkelijk, maar maak je geen zorgen. Moderne methoden en de kennis van experts helpen bij het maken van een goed product.

Bij het maken van Snail Farm hebben dermatologen gebruik gemaakt van slijm van de Agaatslak. Dit ingrediënt wordt gebruikt in Koreaanse cosmetica, waar het ontzettend populair is.

Het bestaat voornamelijk uit collageen en elastine, die ontzettend belangrijk zijn voor het behouden van de elasticiteit van de huid. Verder behoort de afscheiding van de slak tot glycoproteïne met een hoog molecuulgewicht. Dit worden mucinen genoemd, ze bevatten vitamine A, C en E, die zorgen voor optimale voeding van de huid. Hyaluronzuur zorgt voor natuurlijke hydratatie en het opvullen van rimpels, dankzij zijn vermogen om water te binden. Glycolzuur helpt bij het scrubben en verwijderen van dode huid.

In revolutionaire anti-verouderingscosmetica, zorgen de mucinen voor een effectief metabolisme en dus voor het sneller vernieuwen van de huid, dankzij allantoïne. Een ander erg belangrijk onderdeel van Snail Farm, is Sny-ake peptide, dit helpt bij het verwijderen van rimpels en zorgt voor diepe regeneratie en vernieuwing van de elasticiteit van de huid. Het resultaat is een gladde, schone, frisse en stralende huid. De crème zorgt ook voor een gelijke kleur en perfecte hydratie van de huid.

Aanbrengen serum

Het is voldoende om Snail Farm serum eenmaal daags te gebruiken; het liefst in de avond. Je kan het gebruiken nadat je je gezicht gewassen hebt. ’s Ochtends kunt u uw eigen cosmetica gebruiken.

De crème kan zonder problemen gecombineerd worden met andere producten;dit maakt de werking niet minder. Wat je wel moet doen, is de crème eerst op een klein stukje huid uitproberen. Een gevoelige reactie kan niet uitgesloten worden, hoewel de meeste gebruikers geen problemen ondervinden. De crème mag niet gebruikt worden op een gezonde huid, maar alleen op een beschadigde huid.

Dankzij de stijve consistentie, is het noodzakelijk het serum goed in te laten trekken. Cosmetica met slakkenslijm kan aanvoelen als een plakkerige laag op de huid.

Regelmatig gebruik voor een langere periode is belangrijk bij dit product, zodat het effect volledig tot uiting kan komen. Geen enkele crème kan schoonheid garanderen in één nacht; wonderen kun je vinden in sprookjesboeken.

Je moet ook rekening houden met het feit dat geen crème of serum net zulke resultaten zal opleveren als plastische chirurgie. Een crème kan niet vergeleken worden met een face-lift; maar een crème is comfortabel, natuurlijk en niet ingrijpend.

Waar kan ik de Snail Farm crème bestellen en wat kost het?

Slakkenslijm is een populair ingrediënt voor cosmetica geworden. De effectiviteit wordt hoger bij veel gebruik. Je moet altijd gecertificeerde producten van respectabele verkopers gebruiken, deze zijn te vinden op de website (zie de link onderaan het artikel) en hier vind je ook de prijs van het product. Is dit niet het geval, dan kan je er niet vanuit gaan dat het product echt werkt. De originele Snail Farm is exclusief te verkrijgen via de officiële website. Als je je bestelling hebt geplaatst, wordt er contact opgenomen door een medewerker, met wie je eventuele details kan bespreken.

Ervaringen van gebruikers en reviews

Het effect van het Snail Farm serum wordt bevestigd door gebruikers. Je kan een aantal positieve reviews vinden op internet, dit bevestigt de efficiëntie van slakkenslijm. De huidige populariteit is het bewijs.

Als je voor een lange tijd een prachtige huid wil hebben, gebruik je het Snail Farm serum.

Reviews

Snail Farm
4.9 Totaal
Voors
  • kan preventief gebruikt worden op een gezonde huid
  • helpt tegen acne
  • wordt over het algemeen goed verdragen
Tegens
  • can be sold on the Internet from authorized sellers
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.