Prostalgene

Probeer Prostalgene, effectieve druppels tegen chronische prostaatontsteking. De prostaatklier is een genitale klier die betrokken is bij het ejaculeren. De primaire functie is de productie van secretie, dit draagt bij aan de levensvatbaarheid van het sperma. De secretie neemt ongeveer 15-30% van de totale hoeveelheid ejaculaat voor zijn rekening. De prostaatsklier is een orgaan dat bij een gezonde man overeenkomt met de grootte van een walnoot. Het bevindt zich onder de urineblaas.

 

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Prostalgene zal ons helpen ons beter te voelen. Meer mannelijk.

Alle heren, mannen en jongens kunnen er zeker van zijn dat Moeder Natuur ons niet voor niets heeft uitgerust met een prostaatklier. We willen genieten van alle levensvreugde, en dit geldt ook voor de mannelijke afstammelingen die we achterlaten. Maar het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn en soms wacht ons een beetje drama. Bijvoorbeeld chronische prostatitis.

Zelfs mannen hebben hun problemen

Prostatitis is een ziekte die zich manifesteert door frequent en pijnlijk urineren. Het kan zowel een chronische als een acute vorm hebben. We spreken van de acute vorm als de symptomen minstens drie maanden aanhouden. Andere symptomen zijn koorts en pijn gelokaliseerd in het genitale gebied, maar ook in de lies of onderbuik. Acute vorm gaat ook gepaard met misselijkheid, braken, koude rillingen of algemene zwakte. Bedreigde groepen zijn mannen ouder dan 50, maar jongere mannen kunnen ook aan deze ziekte lijden.

Er kunnen meer oorzaken voor een ontsteking zijn; een daarvan is een bacteriële infectie, en af en toe een virus of schimmelziekte. De acute vorm van ontsteking wordt veroorzaakt door Ecoli, waarvan de overdracht ook mogelijk is via de plasbuis. Bacteriën kunnen ook worden overgedragen door geslachtsgemeenschap.

Aangezien er slechts een klein aantal gevallen door bacteriën wordt veroorzaakt, is een behandeling met antibiotica mogelijk niet altijd effectief. Bovendien zal de diagnose meestal een ziekenhuisopname vereisen; poliklinische behandeling wordt soms aangegaan voor ten minste vier weken. In chronische vorm duurt de behandeling erg lang met regelmatige herhaling en urologen hanteren altijd hun eigen behandelwijze. Voor patiënten betekent dit een aanzienlijke beperking in het dagelijks leven en verhoogde psychische belasting. Onbehandelde prostatitis kan resulteren in het verspreiden van ontstekingen in het lichaam. In het geval van chronische prostatitis lopen patiënten het risico op onvruchtbaarheid.

Wat is Prostalgene?

Prostalgene is een puur natuurlijke samenstelling met een gezondheidsvriendelijke samenstelling. Het heeft gunstige effecten bij de behandeling van chronische prostatis en het kan worden gebruikt voor de behandeling van goedaardige prostaathyperplasie.

Samenstelling – geheimen van de natuur, bewezen door onze voorouders

Wat zit er achter dit grote succes?

Serenoa repens (zegepalm)

Palmfruit-extract van Serenoa repens of de zaagpalmbes. Olie van deze bessen bevat een aantal nuttige vetzuren, fytosterolen en andere stoffen die bekend staan ​​om hun gunstige effecten op de prostaatklier. Ze voorkomen de uitbreiding en verergering van urineproblemen. Inheemse mensen in Noord-Amerika gebruiken ze momenteel als afrodisiacum.

Tribulus terrestris

Tribulus terrestris is een bekend kruid dat groeit in de droge omgeving in Europa, Azië, Afrika en Australië. De bladeren, stengel, bovenkant en wortels bevatten stoffen die gunstig zijn voor het menselijk organisme, waaronder fytosterolen, sapogeninen, glycosiden, flavonoïden en alkaloïden. Sommigen van hen helpen bij het ondersteunen van een erectie en herstellen het mannelijke libido.

Viltige basterdwederik

Viltige basterdwederik (kleinbloemig wilgenkruid) wordt traditioneel gebruikt als geneeskrachtig kruid met een ontstekingsremmend effect op het urologische kanaal. Het bevat onder andere lectines, kampferol, quercetine en myricetin, die met succes helpen om prostaatklieraandoeningen te behandelen, pijn tijdens urineren te verminderen, helpen tegen nieraandoeningen en andere ziekten die bijzonder lastig zijn voor oudere mannen.

Magnesiumchloride

Het laatste belangrijke ingrediënt van Prostalgene is magnesiumchloride dat zorgt voor verlenging van de bloedtoevoer naar de prostaat.

Om weer een waardige erectie te krijgen

Prostalgene is een product dat wordt gebruikt voor de behandeling van chronische prostatitis. Mannen die het regelmatig gebruiken, hoeven het toilet niet zo vaak te bezoeken als vroeger. Prostalgene helpt bij het verlichten van pijn en krampen in de lies, en tegen een branderig gevoel en onplezierige druk tijdens het plassen. Het heeft ook een positieve invloed op de kwaliteit van je seksuele leven. De eerste tekenen van verbetering zijn te zien tijdens de eerste week van inname van Prostalgene. Ongewenste symptomen keren niet terug, zelfs niet na het einde van de behandeling. Tegelijkertijd is de erectie verbeterd.

Het product heeft geen ongewenste neveneffecten op het lichaam en is ook geschikt voor senioren die het meest worden bedreigd door prostaatklieraandoeningen.  Eliminatie van de langdurige problemen heeft ook een gunstige invloed op de mentale toestand van de patiënt. En dat is het echt waard!

Hoe gebruik ik Prostalgene?

Gevoel voor schaamte in verband met een bezoek aan het kantoor van de uroloog is helaas een veel voorkomende reden waarom sommige mannen de behandeling van prostaatklieraandoeningen uitstellen. Prostalgene kan online bij u thuis worden besteld, dus angsten zijn niet nodig.

Bovendien is Prostalgene makkelijk te gebruiken; druppel gewoon de druppels in een glas en drink het op. Het is kleurloos, vrij van geur en smaak. Het wordt geleverd in de vorm van een oplossing die wordt gebruikt in een concentratie van 10 druppels die met water worden ingenomen. De aanbevolen dosis is tweemaal daags 10 druppels. Patiënten hebben melding gemaakt van volledige of bijna volledige verdwijning van ongewenste symptomen zoals pijn, krampen of frequent urineren na een behandeling van twee maanden.

Bestel binnen een paar minuten

Prostalgene is simpel te verkrijgen. Slechts een paar klikken en de fabrikant regelt de rest. Geen bezoeken aan overvolle supermarkten, geen tijdrovende reizen. Bestel op de officiële websites van de fabrikant. U kunt alvast uitkijken naar een net pakket per postorderdienst.

Wat zeggen tevreden Prostalgene gebruikers?

Een aantal recensies gepubliceerd op het internet geven aan dat de werkzaamheid van het product is getest en dat bij de overgrote meerderheid van de patiënten een positief effect is aangetoond. Veel klanten zagen ook verlichting van pijn, krampen en branderige gevoelens. De meeste mannen zijn ervan overtuigd dat Prostalgene helpt om de prostaat terug te brengen tot zijn oorspronkelijke grootte. Is dit geen overtuigende reden om het uit te proberen?

Reviews

Prostalgene
4.9 Totaal
Voors
  • bevat geen synthetische stoffen en is geen antibioticum. Daarom vormt het gebruik ervan geen belasting op uw lichaam
  • het is zonder recept verkrijgbaar
  • gebruik is 100% veilig; alle ingrediënten gaan door zorgvuldige technologische processen die het mogelijk maken om extracten te verkrijgen met het maximum aan werkzame stoffen zonder ongewenste ingrediënten
Tegens
  • alleen beschikbaar op internet bij exclusieve verkopers
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.