Onycosolve

OnycosolveHeb je al eerder nagel- en voetschimmel gehad? Dan weet je precies hoe vervelend deze kwaal kan zijn. Het wordt zichtbaar door witte of geelachtige plekken op de nagels. De infectie verspreidt zich snel naar het nagelbed, de nagels scheuren en beginnen af te brokkelen. De schimmel kan zeer hardnekkig zijn; het aangetaste gebied jeukt en doet pijn. Het is belangrijk om snel te beginnen met behandeling en het juiste product te vinden. We hebben Onycosolve ontdekt,  dit zou moeten helpen de problemen tegen te gaan.

 

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Wat is Onycosolve

Dit product zou er binnen een week voor moeten zorgen dat de schimmelinfectie op nagels en huid verdwijnt. Het klinkt misschien ongelooflijk, maar de fabrikant heeft genoeg argumenten. Na regelmatig gebruik moeten de volgende resultaten merkbaar zijn:

 • Verlicht jeuk en overmatig zweten
 • Vermindert schimmelvorming en elimineert de oorzaak ervan
 • Regenereert beschadigde en gebarsten huid tot maximaal 98%

De behandeling helpt niet alleen, maar beschermt de huid tegen de vorming van een andere schimmel. De resultaten zijn snel merkbaar. Uw voeten en nagels zullen weer zacht en mooi zijn.

U denkt misschien dat u hier geen last van zult krijgen, omdat u hygiëne belangrijk vindt en goed voor uzelf zorgt. Het tegenovergestelde is echter waar. In de meeste gevallen wordt deze kwaal veroorzaakt door een schimmel die een parasiet is. Het kan doordringen in uw huid via voedsel, speeksel of door kleine schaafwondjes en barstjes. Er hoeft maar één iemand in uw gezin geïnfecteerd te zijn. Hierdoor heeft u meer kans het ook te krijgen. Deze kwaal spreidt zich zeer snel en makkelijk uit.

U kunt de schimmelinfectie bijna overal oplopen. Meestal in openbare ruimtes (sauna, zwembad en douche).

Waaruit bestaat Onycosolve spray?

Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste ingrediënten van dit product:

Eikenschors extract

Eikenschors wordt vaak gebruikt bij problemen met aambeien. Het helpt de huid te kalmeren, te verzachten en stimuleert de regeneratie. En het belangrijkste is dat het ontstekingsremmende effecten heeft.

Engelwortel

Deze plant is zeer populair in de traditionele geneeskunde. Het heeft een breed scala aan genezende effecten en een grote impact op onze huid. In de Middeleeuwen werd zelfs geloofd dat de engelwortel hielp tegen de pest. Het bevat een aantal biologisch actieve stoffen.

Echte Salie

Iedereen kent deze plant, die ook gebruikt wordt tegen acne en andere huidproblemen. Het maakt uw huid gladder en na gebruik zult u er jaren jonger uitzien.

Tea tree-olie

Tea tree-olie bevat een breed scala aan effecten. Het ontsmet, heeft ontstekingsremmende effecten, geneest en is uitstekend tegen schimmelinfecties. Daarom is het een zeer belangrijk onderdeel van dit product.

Hoe gebruik je Onycosolve?

Onycosolve is makkelijk te gebruiken voor iedereen. Spray het product op de schone en droge huid, wrijf het goed in en geef het de tijd om te laten drogen. Gebruik dit product minstens twee keer per dag op de aangetaste nagels en huid.

Hoe kan ik bestellen?

Onycosolve kan uitsluitend gekocht worden via de website van de fabrikant. De fabrikant heeft een 100% geld terug garantie bij ontevredenheid en de betaling wordt gedaan na ontvangst van goederen – contant bij levering. U ontvangt uw pakket binnen 1-3 dagen na uw bestelling. Het product is nog niet beschikbaar bij apotheken.

Beoordelingen en gebruikerservaring

We hebben verschillende reviews van Onycosolve artikel; de positieve reacties overheersen. En nu maar proberen, dat is het enige dat u hoeft te doen.

Extra informatie over het product

Reviews

Onycosolve
4.9 Totaal
Voors
 • natuurlijke en volledig veilige voorbereiding
 • geen bijwerkingen
 • betaling na ontvangst van goederen
Tegens
 • alleen beschikbaar via internet
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

10 Replies to “Onycosolve

 1. SORRY MAAR IK WIL BESTELLEN EN BETALEN MAAR LUKT NIET OMDAT IK GEEN PAYPAL NOCH … HEB.
  KAN ENKEL VIA HOMEBANKING VAN ING BETALEN.
  HOE LOS IK DIT OP? Bedankt.

 2. Beste, na lang “gesukkel” met tocht wel “gekende” producten te verkrijgen in de apoteek, ben ik eens vol enthousiasme overgestapt naar Onycolsolve….. beste mensen, hoe sceptisch ik ook sta tegenover producten op het internet, moet ik deze keer zeggen ; BINGO!!!! Dit werkt echt, na nu meer dan een week, zie ik merkbaar verschil. Ik ben verbaasd en aangenaam verrast! Na al die maanden met vanalles op die nagels (zijn wel de nagels van mijn handen) gaat het echt helemaal de goede kant op nu . Is nog niet helemaal verdwenen, (gebruik nog maar iets meer dan een week), maar CHAPEAU! Het werkt echt, super product! Aan te raden aan elkeen die ook ‘last’ heeft. gr

 3. Ik wil onycosolve bestellen in belgie , maar blijkbaar kan dit niet , want mijn bank staat er nket tussen dis ik kan niet betalen

  Vriendelijke groet nadia

 4. Ik zou graag bestellen maar ik kan blijkbaar niet betalen met visa in het verleden heb ik nochtans betaald met visa.Ik ben afkomstig van België hoe moet het nu verder.

 5. Beste,

  Hoe kan ik onyconsolve bestellen vroeger lukte het vanuit België en nu kan ik niet betalen via bankkaart.Heb het ook in het verleden besteld en was er zeer tevreden over na zoveel verschillende producten gebruikt te hebben is dit toch wel het beste dat ik ooit gehad heb.Dus ik zou het graag terug bestellen.Gelieve mij te antwoorden aub.Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.