Hydroface

Bent u op zoek naar een product dat u helpt vechten tegen rimpels en andere tekenen van veroudering? Er bestaan natuurlijk verschillende crèmes, olie en pillen. En nu willen we Hydroface introduceren. Het is een set van twee crèmes die gemaakt zijn om ouderdom tegen te gaan, rimpels glad te strijken en de huid te hydrateren en te verzachten. Dit product heeft meerdere klinische tests ondergaan en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Waarom is Hydroface zo efficiënt en wat is de ervaring van echte gebruikers?

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Wat is de Hydroface Advanced Double Active Revitalising Set?

Hydroface bestaat uit twee verschillende crèmes:

  1. Verstevigende en revitaliserende peptide-crème

Het is bedoeld voor het gezicht en de hals. Deze crème zorgt voor een gladde huid die na gebruik zacht en soepel blijft. Het verwijdert diepe rimpels in het gezicht, nek en decolleté; en het verwijdert geleidelijk lelijke pigmentvlekken die je constant probeert te bedekken met make-up. Het grote voordeel is dat het de natuurlijk celverjonging stimuleert. Bij regelmatig gebruik moet de huid voldoende gevoed, stevig en gehydrateerd zijn.

  1. Intensieve oogcrème

Dat is het tweede onderdeel van deze set. Deze crème is bestemd voor de zone rondom de ogen die speciale zorg nodig heeft, omdat het zachter en gevoeliger is. De crème helpt diepe rimpels rondom de ogen te verwijderen; het verwijdert ook kringen onder de ogen, lelijke “zakken” en zwelling. Het gebied rondom de ogen blijft gevoed, gehydrateerd en fris.

Wat is de oorsprong van deze crème?

Het product is verbonden aan de naam van professor Albert Bellange. Hydroface is een crème die het huid-DNA revitaliseert, wat betekent dat het heel intensief en diep in de huid werkt. Professor Bellange verklaart dat de resultaten van dit product zijn geverifieerd door honderden klinische onderzoeken.

Voor wie is deze crème geschikt? Voor alle vrouwen die de eerste tekenen van veroudering waarnemen, zoals rimpels, droge en rijpe huid, toegenomen pigmentatie, losse huid in het gezicht, nek en decolleté en voor vrouwen vanaf 40 jaar oud. Niemand kan tekenen van veroudering vermijden. Het is echter belangrijk hoe snel en in welke mate ze verschijnen. Deels komt dit door genetica, deels door levensstijl; hoe we onze huid verzorgen speelt ook een belangrijke rol.

Professor Ballange zegt ook dat het gebruik niet afhangt van leeftijd. Hydroface crème kan worden gebruikt door jonge vrouwen, vrouwen van middelbare leeftijd en oudere vrouwen die er jong en fris uit willen zien.

Ingrediënten

Klanten zijn vooral geïnteresseerd in de samenstelling van de crème. De fabrikant verklaart dat het product uitsluitend bestaat uit natuurlijke ingrediënten die hun werk doen; ze verwijderen rimpels, scherpe kenmerken en andere tekenen van veroudering. Beide crèmes bevatten een breed scala aan antioxidanten, vitamines, stoffen die de huid verstevigen en essentiële oliën. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en helpen bij het verhogen van collageen en elasticiteit bij vrouwen en mannen. Een gezonde, gehydrateerde huid zonder rimpels is prachtig.

Hoe gebruikt u het?

De cèmes dienen apart aangebracht te worden. De klassieke crème wordt gebruikt op een gewassen en droge huid die ontdaan is van onzuiverheden en make-up. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op uw gezicht, nek en decolleté en maak ronddraaiende bewegingen. Deze crème is niet bestemd voor de zone rondom de ogen. Gebruik hier de tweede crème voor. Masseer een klein laagje crème in het gebied rondom de ogen.

De resultaten zouden na drie weken regelmatig gebruik moeten verschijnen. De fabrikant raadt echter aan de crème minimaal acht weken te gebruiken, het liefst meerdere maanden. Alleen dan zal u de blijvende gevolgen opmerken. Hydroface kent geen bijwerkingen, dankzij de natuurlijke ingrediënten; er kan natuurlijk altijd een uitslag optreden en de huid kan iets roder worden. Mocht dit gebeuren, stop dan direct met het gebruik van dit product. Het product kan veilig gebruikt worden tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Hoe kan ik bestellen?

Hydroface kan besteld worden via de website van de fabrikant. Op dit moment worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en de fabrikant garandeert 100% resultaat. U krijgt uw geld terug als u niet tevreden bent. Betaling dient te geschieden bij bezorging. De crème is momenteel niet verkrijgbaar in apotheken.

Beoordelingen en ervaringen van gebruikers

U zult zeker geïnteresseerd zijn in de ervaring van echte gebruikers. Er zijn nog geen reviews van dit product, omdat het product nog niet overal verkrijgbaar is. Probeer het gewoon eens.

Reviews

Hydroface
4.9 Totaal
Voors
  • natuurlijke ingrediënten
  • eenvoudige toepassing
  • de eerste resultaten zouden snel zichtbaar moeten zijn
  • geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd
Tegens
  • hogere prijs
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

One Reply to “Hydroface”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.