Goji Cream

Goji bessen, de vruchten van de boksdoorn, spelen al meer dan 2000 jaar een belangrijke rol in de verwerking van traditionele medicijnen. Het is een erg belangrijke anti-oxidant met belangrijke verjongingseffecten. Je zal goji het meest tegenkomen in de gedroogde vorm of in tabletvorm. Ook bestaat er een crème (Goji Cream) waar dit superfood in verwerkt is; het vermindert rimpels en geeft de natuurlijke schoonheid terug. De fabrikant belooft dat dit wonderlijke product er voor zorgt dat je geen andere crèmes, facelifts of operaties meer nodig hebt.

 

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Wat maakt goji zo bijzonder?

In China wordt de goji omschreven als een krachtig afrodisiacum en wondermiddel. De bessen worden gegeten op verschillende manieren – vers, om bijvoorbeeld in salades, zoete en zoute gerechten en zelfs soep te verwerken. Je kan een ontzettend gezonde thee maken van goji bessen, die je hele lichaam zuivert. En als je het beste wilt voor je uiterlijk, kan je de makkelijk aan te brengen Goji Cream kopen.

Chinese klinische studies hebben aangetoond dat goji bessen het verouderingsproces vertraagt. Ze zorgen voor celgroei en verbeteren de conditie van je DNA. Het is één van de sterkste anti-oxidanten en doet het volgende voor je huid:

 • Stimuleert celstofwisseling
 • Versnelt de vorming van nieuwe huidcellen
 • Verzacht de huid
 • Elimineert problemen van binnen

Ingrediënten van GojiCream

Goji

De hoofdingrediënten zijn goji bessen of wolfberries; ze bestaan uit anti-oxidanten en hebben een verjongend effect.

Shea boter

Shea boter is een grote naam in de cosmetische industrie. Het hydrateert en verzacht de huid. Ook heeft het een genezende en herstellende werking. Werkelijk wonderbaarlijk, het verwijdert kloofjes en werkt op alle huidtypen, speciaal de droge huid. Geen wonder dat zelfs Cleopatra gebruik maakte van Shea boter.

Argan olie

Argan olie beschermt de huid tegen beschadiging en vertraagt het ouderdomsproces. Deze olie komt uit Marokko en wordt veel gebruikt in de cosmetische industrie, maar ook in de gastronomie en volksgeneeskunde.

Rozenbottel olie

Rozenbottel olie versoepelt rimpels en voorkomt tekenen van huidveroudering.

Avocado

Avocado olie versoepelt rimpels, verzacht de huid en verbetert de elasticiteit.

Aloë vera

Aloë vera extract verzacht de geïrriteerde huid.

Hoe werkt Goji Cream?

Goji Crème is een natuurlijk product, gemaakt om rimpels tegen te gaan en helpt rimpels die er al zijn te versoepelen. Deze onaangename huidafwijkingen zijn onderdeel van ons leven en verschijnen bij ouderdom, als resultaat van slechte kwaliteit cosmetica of verzwakte immuniteit. Goji Cream is een sterke en effectieve strijder tegen rimpels; ze worden verwijderd ongeacht de oorzaak.

GojiCream heeft de volgende eigenschappen:

 • Het hydrateert de huid op milde wijze en zorgt dat de poriën niet verstopt raken. Het helpt bij de verbetering van de bloedcirculatie.
 • Het dringt diep in de huid en stimuleert de natuurlijke collageen productie; het herstelt de nodige elasticiteit en vermindert rimpels.
 • Het heeft beschermende eigenschappen tegen UV-stralen en bevat biologisch actieve substanties die zorgen voor herontwikkeling van huidweefsel.

Bij regelmaltig gebruik moeten rimpels vervagen. Dit product zorgt ervoor dat ze niet terug komen; het verrijkt de huid in het gezicht en in de nek met een grote reeks vitaminen, mineralen en aminozuren.

Hoe moet ik Goji Crème gebruiken?

Breng de Goji Crème twee keer per dag aan op een droge en schone huid, ’s ochtends en ’s avonds. Masseer de crème zachtjes in met ronddraaiende bewegingen. De crème is niet vet en trekt snel in. Het zorgt voor een zachte en gladde huid.

Goji Crème is ontwikkeld naar aanleiding van langdurige klinische onderzoeken door vooraanstaande dermatologen. Er bestaan meerdere vormen rimpels die op verschillende plekken in het gezicht te vinden zijn: het voorhoofd, rond de ogen en de rest van het gezicht. Goji Cream dringt diep door in de huid; het werkt door in alle huidlagen en niet alleen op het huidoppervlak zoals de meeste crèmes doen. De crème is geschikt voor vrouwen met beginnende rimpels en vrouwen met diepe rimpels. Het kan ook gebruikt worden als een effectieve manier om rimpels tegen te gaan. Dit product bevat geen parabenen, petroleum derivaten, synthetische kleurstoffen of parfum. Goji Crème is dermatologisch gestest.

Dit product kan uitsluitend online worden gekocht. In de toekomst zal het ook verkrijgbaar zijn bij bepaalde apotheken.

Reviews van gebruikers en ervaring

Zoals bij elk natuurlijk product, zien we ook bij Goji Cream dat er positieve en negatieve reviews worden gegeven. Het product wordt door dermatologen en schoonheidsspecialisten aangeraden. De meeste vrouwen zweren bij deze crème, ze zien al resultaat na slechts een paar weken gebruik.

Deze crème is ook nieuw in Japan. Vrouwen kopen het daar erg vaak, niet alleen voor zichzelf, maar ook als kado. De meeste beoordelingen zijn erg goed, maar er zullen natuurlijk altijd mensen zijn die zeggen dat het een list is.

Reviews

Goji Cream
4.9 Totaal
Voors
 • makkelijke aan te brengen
 • natuurlijke ingrediënten
 • merkbare effecten
Tegens
 • hogere prijs
 • gebruiken op langere termijn
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.