Fresh Fingers

Fresh FingersVoeten en handen zeggen veel over jezelf. Vooral in de zomer wanneer je open schoenen draagt en meer tijd doorbrengt op het strand of aan het zwembad. Dit betekent natuurlijk niet dat je niet voor je voeten moet zorgen in de winter. Het gaat niet alleen om mooi zijn, het gaat vooral om gezondheid en comfort. Een veelvoorkomend probleem zijn vervelende schimmels die voornamelijk rond de nagelbedden verschijnen. Schimmels en mycose beperken zich niet tot plekken op het lichaam die je kan bedekken, ze tasten ook de onderkant van je voeten aan. Fresh Fingers is ontwikkeld met de bedoeling alle soorten schimmels tegen te gaan, niet alleen de schimmels rond de nagelbedden, maar ook schimmels op je handen.

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Mannen en vrouwen lijden aan ontstekingen en schimmelinfecties

Bestaand onderzoek wijst uit dat dit een veelvoorkomend fenomeen is. Het is geen serieus, maar wel een vervelend probleem. Helaas is de onderkant van je voeten een plek die niet ingetaped en geïsoleerd kan worden. Deze onplezierige toestand is daarom erg complex en vaak is het niet makkelijk een passende oplossing te verzinnen. Als je niet weet wat je moet doen, raden we aan contact op te nemen met een dermatoloog die je kan adviseren. Er zullen zelfs dermatologen zijn die FreshFingers aanraden. Het werkt goed bij het gevecht tegen ontstekingen; dit wordt in ieder geval beweert door de fabrikant.

Hoe herken je een schimmelinfectie?

Je kunt een schimmelinfectie redelijk makkelijk herkennen; hieonder volgt een opsomming van de symptomen:

 • De huid op je voeten is ruw
 • Er kan eeltvorming ontstaan op de huid tussen de vingers
 • Nagels scheuren, breken en zien er niet mooi uit
 • De huid op je vingers is rood, het jeukt en de vingers kunnen opzwellen

Wat is Fresh Fingers?

Het is een vrij verkrijgbare spray, ontwikkeld om schimmelinfecties tegen te gaan. Het product wordt geleverd in een handige spray die makkelijk te gebruiken is. De werking van het product is het effectief verwijderen van ontstekingen en infecties. Het helpt tegen verschillende vormen schimmels. Fresh Fingers is een geloofwaardig product en is officieel gepatenteerd.

Dit product is zonder recept verkrijgbaar. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is hypoallergeen. Fresh Fingers is nog maar net op de markt, maar heeft al veel positieve reacties opgeleverd.

Hoe werkt FreshFingers?

De fabrikant beweert dat dit een effectieve spray met uitstekende resultaten is, dit is tevens bevestigd door dermatologen. Er is een Russisch gezegde: Trust, but verify. Vertrouw, maar verifieer. Ook al vertrouw je een product, je moet het altijd eerst zelf onderzoeken. Dit product is gemaakt om schimmelinfecties tegen te gaan. Het wordt diep opgenomen in de huid, waardoor het problemen sneller oplost dan andere crèmes waarvoor je wel een recept nodig hebt. Het verwijdert intensief alle gevolgen van een schimmelinfectie.

De belangrijkste voordelen van dit product zijn:

 • Vermindert onplezierige jeuk
 • Verzacht de huid
 • Elimineert de oorzaken van infecties en huidschilfers
 • Werkt preventief tegen schimmelinfecties

De behandeling van schimmelinfecties duurt weken, soms zelfs maanden. Ook al heeft dit product een goede uitwerking, je moet het tijd geven.

De samenstelling van Fresh Fingers

Het geheim van Fresh Fingers zit hem in de speciale ingrediënten. Hieronder zullen we ze in detail omschrijven.

Climbazole

Dit is een actieve substantie die de vorming van schimmels en gisten verminderd, het vermindert jeuk en het stopt de groei van schimmels. Deze substantie is gepatenteerd en vermindert de groei van schimmels aanzienlijk.

Farnesol

Farnesol ontstaat op een natuurlijke manier in essentiële olieën van verschillende planten. Het is een kleurloze olieachtige vloeistof met een desinfecterende werking. Het verzacht de huid en heeft een plezierige bloemengeur. Het regelt de werking van zweetklieren en bacteriële activiteit. Omdat het zo lekker ruikt, verwijdert het ook nare geur van de voeten.

Vitamine E

Vitamine E valt onder de vetoplosbare vitaminen. Het is een belangrijke antioxidant. Het heeft een gunstig effect op onze algehele gezondheid, maar voornamelijk op onze huid. Het gaat schilfering tegen en het zorgt voor een zachte en gladde huid.

Essentiële pepermuntolie

Dit zorgt voor een frisse menthol geur. De pepermuntplant behoort tot één van de oudste kruiden, die gebruikt werd en nog steeds wordt gebruikt om afbraak te verzachten en te harmoniseren. Het is populair om zijn geur en verkoelende werking op de huid. Het wordt veel gebruikt in de cosmetische industrie. Het vermindert symptomen van eczeem, psoriasis, spataderen etc.

Al deze natuurlijke ingrediënten werken op een harmonieuze manier samen om te zorgen voor een snel herstel van de huid. Het product werkt het best als het op lange termijn gebruikt wordt. Het vormt de basis van de holistische geneeskunde. Dit betekent niet alleen dat de symptomen zullen verdwijnen, maar dit zal ook zichtbaar blijven op de lange termijn.

De fabrikant verklaart dat FreshFingers binnen een paar dagen verlichting geeft en stapje voor stapje de complete schimmelinfectie verwijdert.

Hoe bestel ik Fresh Fingers?

Fresh Fingers is nog niet verkrijgbaar bij apotheken of drogisterijen. Het is op dit moment alleen verkrijgbaar via de website van de fabrikant. Het enige dat u hoeft te doen is een aantal vragen invullen. De telefonist helpt u verder met uw bestelling en eventuele vragen.

Wat zeggen de klanten?

Het is verrassend, dat heel veel klanten ontzettend tevreden zijn over dit product. Het product verfrist uw voeten, ruikt lekker en we hebben veel bewijs gevonden dat het daadwerkelijk helpt.

Daarom zou u dit product persoonlijk moeten testen. Misschien kunt u zelfs uw eigen ervaringen delen. Dit helpt andere klanten bij hun keuze.

Reviews

Fresh Fingers
4.9 Totaal
Voors
 • natuurlijk product
 • makkelijk in gebruik
 • getest product
 • positieve reviews van klanten
Tegens
 • relatief hoge prijs
 • voor langdurig gebruik
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.