Black mask

Elke vrouw wil mooi zijn. Er zijn veel verschillende crèmes, make-up removers en gezichtsmaskers te koop. Vandaag focussen we ons op de gezichtsmaskers. Onze interesse werd gewekt door een product met de naam Black mask. Het is een peel-off masker met een zwarte kleur en wordt aangeraden voor de problematische huid. Dit masker is nog niet heel bekend; maar het belooft wel wonderen. Daarom willen we wat dieper in gaan op dit product. Is het echt een wonder, of is het gewoon een verkooptruc?

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Peel-off masker tegen mee-eters

Heeft u een problematische huid door acne en mee-eters? Dan kunt u deze speciale BlackMask gebruiken, die gemaakt is om puistjes en vlekken in het gezicht tegen te gaan. Veel vrouwen hebben last van acne – het komt niet alleen voor bij tienermeisjes. Verstopte poriën (mee-eters) zijn vooral erg vervelend.

Het masker bevat actief bamboe houtskool, dit is het hoofdingrediënt in dit cosmetische product. Het peel-off proces zorgt voor verwijdering van dode huidcellen en mee-eters. Het helpt tevens bij het tegengaan van acne. De fabrikant belooft een makkelijke toepassing met duidelijk zichtbare resultaten.

Waaruit bestaat Black mask?

Bamboe houtskool

Dit is een traditioneel product, met een hoge mate van Japans vakmanschap. Het is rijk aan actief anion, dat zorgt voor evenwichigheid van pH in de huid en zorgt voor uitstekende voorkoming van huidveroudering. Het reinigt de huid perfect en verwijdert vervelende mee-eters. De huid blijft schoon, zacht en levendig.

Tarwekiem

Is een bron van verschillende essentiële vitaminen en wordt ook wel “geconcentreerde gezondheid” genoemd. Het is rijk aan aminozuren, mineraalzouten, vitaminen en proteïne. Het bevat voornamelijk vitamine E en antioxidanten. In het masker zorgt tarwekiem voor versterking van regeneratieve effecten. Het strijkt rimpels glad, verzacht de huid en zorgt voor voldoende vochtigheid.

Provitamine B5/ panthenol

Dit is een actieve substantie die goed is voor uw haar, maar ook voor uw huid. Het heeft helende effecten, verzacht de huid en zorgt voor vochtigheid die diep in de huid trekt. Het verlicht irritaties en ontstekingen. Panthenol wordt vaak gebruikt in de zomer, in geval van overmatig zonlicht.

Pompelmoesolie

Het is een goede remedie tegen bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Het herstelt de werking van de talgklieren, sluit de poriën af en verwijdert schadelijke stoffen uit de huid. Het verlicht jeuk en wordt veel gebruikt tegen roos op de hoofdhuid. Daarbij hydrateert het de huid.

Alle ingrediënten zijn helemaal natuurlijk, wat er voor zorgt dat dit masker de beste eigenschappen heeft. De individuele ingrediënten vullen elkaar perfect aan.

Hoe breng ik het masker aan?

De toepassing is erg makkelijk. Volg gewoon de volgende stappen:

  • Breng het masker dik aan op de schone huid. Vermijd de plekken rond de ogen en het haar.
  • Laat het masker 20 tot 25 minuten inwerken. Als het opgedroogd is wordt het elastisch, maar het hoort niet onaangenaam te voelen. De actieve substanties zullen diep in uw huid trekken.
  • Na de geadviseerde tijd kunt u het masker van uw gezicht trekken. Dit is simpel en kan gedaan worden zonder make-up remover, water of zeep. Het wordt aangeraden naderhand uw gezicht te wassen en in te smeren met creme.

Dat is alles. Snel en erg aangenaam. Wilt u weten hoe u een problematische huid kunt herkennen? De voornaamste symptomen zijn uitslag, vlekjes, puistjes of huidschilfers. Vooral etterige puistjes en het uitdrukken van deze puistjes kan gevaarlijk zijn. De etterige vloeistof is geïnfecteerd en dit kan leiden tot meerdere puistjes.

De fabrikant verklaart dat Black mask uitvoerig dermatologisch en klinisch getest is. Het blijkt erg effectief te zijn bij de behandeling van acne en puistjes.

Na het eerste gebruik zult u direct resultaat zien. Na 14 dagen is dit resultaat zichtbaar voor iedereen. Voor optimaal resultaat wordt aangeraden het masker in ieder geval een maand lang te gebruiken. Dankzij de natuurlijke samenstelling, kan het masker geen allergische reacties veroorzaken.

Hoe bestel ik BlackMask?

Dit product is exclusief verkrijgbaar via de website van de fabrikant. Voor sommige mensen kan dit ontmoedigend werken. Op dit moment is het masker nog niet verkrijgbaar bij apotheken of drogisterijen. Om te bestellen dient u uw naam, achternaam en telefoonnummer door te geven. Daarna wordt u teruggebeld door een deskundige.

Reviews en ervaringen van gebruikers

Er zijn nog niet veel reviews bekend als het om dit nieuwe product gaat. Uit de paar reviews die er al zijn, blijkt dat het masker de mee-eters echt weg haalt en de huid verzacht. Het is hoe dan ook een erg interessant cosmetisch product.

Reviews

Black mask
4.9 Totaal
Voors
  • natuurlijke samenstelling
  • geen bijwerkingen
  • dermatologisch getest
  • volgens de fabrikant zijn de resultaten gecertificeerd
Tegens
  • relatief hoge prijs
  • peel-off masker zal niet voor iedereen geschikt zijn
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.