Asami

AsamiMannen en vrouwen hebben vaak last van haaruitval. Sommige mensen denken dat kaalheid bij mannen geen probleem is, het is een natuurlijk proces. Mannen willen echter ook weelderige haren hebben en niet iedereen ziet er aantrekkelijk uit met een kaal hoofd. Verschillende producten op de markt beloven ‘wonderen’, het haar gaat weer groeien en kaalheid verdwijnt. Het zijn meestal pillen, lotions en andere producten. Een van die producten is Asami-spray. Dit natuurlijk haarserum is echt het vermelden waard; daarom willen we ons in dit artikel meer concentreren op de details. Wat zijn de ingrediënten, de prijs, hoe gebruik ik het en wat zijn de beoordelingen en ervaringen? Werkt het echt, of is het gewoon een verkooptruc?

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Wat is Asami

Asami is een 100% natuurlijk haarserum, het hoofddoel is haaruitval (alopecia) tegen te gaan. Deze term wordt gebruikt voor een onvoorspelbare auto-immuunziekte die tot haaruitval leidt; haarverlies komt vaak voor op bepaalde plekken. Sommige mensen worden over het hele hoofd kaal; bij sommigen is het haarverlies erg ongelijk. Eerst stopt het haar met groeien en dan begint het uit te vallen. Deze ziekte wordt vaak geassocieerd met overmatige stress of gebruik van bepaalde soorten geneesmiddelen. Het is belangrijk een ​​oplossing te vinden. Haarverlies leidt vaak tot meer stress en minder zelfvertrouwen.

Asami is een spray die op de volgende manier werkt:

  • Het bevordert de algemene haargroeisnelheid
  • Haar is dikker en sterker
  • Dun haar en kale plekken zijn verleden tijd

De fabrikant garandeert een hypoallergene samenstelling; het product bevat geen synthetische chemicaliën of conserveringsmiddelen. Het is uitsluitend gemaakt van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. U hoeft zich geen zorgen te maken over ongunstige bijwerkingen. Eenvoudig in gebruik, en het werkt grondig. De eerste effecten kunnen al na een week gezien worden. Asami-spray tegen haaruitval werd gelanceerd in 2011.

Hoe gebruik ik de spray?

Het product is zeer makkelijk in gebruik; iedereen kan het. Verstuif het product 2-3 keer per week op het getroffen gebied zonder te spoelen. Gebruik het product regelmatig over een langere periode. Het serum stimuleert de haarzakjes en zorgt zo voor snellere groei en dikker haar.

Formule

Zoals hierboven al vermeld, bestaat Asami uit puur natuurlijke ingrediënten, dit is het grote pluspunt aan dit product. De ingrediënten zijn:

Ricinusolie

Als je verlangt naar mooi dik haar, is ricinusolie een van de noodzakelijke hoofdbestanddelen. Deze olie wordt al eeuwen door vrouwen gebruikt; het heeft een geweldig herstellend effect op de gestreste huid, het versterkt, geneest en beschermt zwak en broos haar.

Panax ginseng en Grote brandnetel

Deze ingrediënten reguleren de functie van de haarzakjes en dragen bij aan het verbeteren van de haarstructuur. Ze beschermen het haar en fungeren als een belangrijke antioxidant.

Klein hoefblad

Penetreert de huid en geeft structuur aan de cellen, het reinigt verstopte poriën en bevordert de haargroei.

Vitamines en mineralen

Behandelt het volledige haar, van de wortels tot de uiteinden. Helpt de structuur van zwak en beschadigd haar te herstellen.

Het resultaat is: sterker en veel gezonder haar. Men moet zich realiseren dat de gezondheid van het haar niet alleen afkomstig is van de haarzakjes, maar ook van de hoofdhuid. Alopecia moet uitvoerig worden behandeld: dit product bevat alle noodzakelijke ingrediënten die leiden tot verzachting van haarverlies en verbetering van bestaand haar. Het product is klinisch getest en gecertificeerd.

Hoe kan ik bestellen?

Asami-producten kunnen alleen worden besteld via de officiële website die we zowel in de Tsjechische als in de Slowaakse versie hebben gevonden. Op dit moment is het niet verkrijgbaar in apotheken. De bezorging is gratis en u kunt een betaling bij aflevering kiezen, dit betekent dat u bij ontvangst betaalt. De fabrikant garandeert ook geld terug in geval van ontevredenheid.

Beoordelingen en ervaringen van gebruikers

Er zijn niet veel echte ervaringen te vinden op gemeenschappelijke fora en in discussies over dit product. Dit feit kan verrassend of raar zijn, misschien denkt u dat het een verkooppraatje is.

Uit onze bevindingen blijkt echter dat het product echt werkt.  Mannen bevestigen dat na het gebruik van Asami hun haar weer begon te groeien en kale plekken verdwenen. Vrouwen genieten van sterker, elastischer en gezonder haar. Sommige mensen werd zelfs aangeraden om dit product te gebruiken door hun kapper of dermatoloog; dat is een groot pluspunt. Het is echter te verwachten dat het product voor iedereen anders werkt. Soms zijn de eerste effecten zeer snel zichtbaar, in sommige gevallen duurt dit een langere tijd. Het hangt ook af van de reden voor haaruitval. Toch is dit het proberen waard.

Reviews

Asami
4.9 Totaal
Voors
  • compleet natuurlijk product
  • geen bijwerkingen
  • eenvoudig in gebruik
Tegens
  • er is niet veel informatie te vinden op de Tsjechische websites; alleen beschikbaar op de officiële websites
  • hogere prijs
  • enkele reviews van gebruikers
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.