ArthroNEO

ArthroNEOOns bewegingsapparaat wordt elke dag blootgesteld aan enorme stress. Geen wonder dat onze gewrichten lijden en mogelijk pijn beginnen te doen. Er zijn veel verschillende producten op de markt, die beweren de gewrichten te versterken, pijn te verlichten en beweging te verbeteren. Niet alle producten werken. Bovendien is elk persoon anders en heeft ieder van ons andere hulp nodig. We hebben ArthroNEO spray gevonden – een product die de gewrichten ondersteunt. De fabrikant belooft 100% tevredenheidsgarantie en uitstekende resultaten. Is dit waar of gewoon een andere truc? Laten we dit product in meer details beschrijven.

Vind de prijs     Product reviews van gebruikers

Wat is reumatoïde artritis?

Tegenwoordig horen we deze term steeds vaker. Het is een auto-immuunontstekingsziekte die vooral de gewrichten aantast. Het kan echter ook voorkomen in andere organen van het lichaam. Reumatoïde artritis kan nog niet volledig genezen worden. Er is echter een scala aan medicijnen en zalven die de symptomen kunnen onderdrukken en op zijn minst enige verlichting bieden.

Er kwam een ​​nieuw product op de markt – een spray tegen artritis genaamd AthroNEO die uit de VS komt. Het product bevat natuurlijke ingrediënten die zijn ontworpen om pijn te verzachten, de gewrichten te herstellen en te versterken – en dus degeneratieve veranderingen te voorkomen.

Wat zijn de belangrijkste effecten van dit product?

ArthroNEO-spray helpt de gewrichtsmobiliteit te herstellen en vermindert pijn. Het is een nieuw product op de markt dat vrij recent geïntroduceerd is.

Het bevat een ingrediënt dat de productie van collageen in het lichaam stimuleert. Dit is een vitaal eiwit dat bindweefsels die gevoelig zijn voor slijtage herstelt.

Een ander belangrijk effect is het behoud van calcium in het lichaam. Naarmate mensen ouder worden, is er een geleidelijke afname van de botdichtheid. Dit product gebruikt calcium om gewrichten, gewrichtsbanden en de wervelkolom te versterken.

En als laatste, maar niet minder belangrijk, stelt de fabrikant dat ArthroNEO werkt als een geweldige preventie, zelfs als u geen problemen ondervindt.

Waaruit bestaat ArthroNEO?

Het grootste mysterie van dit product is verborgen in de samenstelling die volledig natuurlijk is. Laten we de afzonderlijke ingrediënten in meer details specificeren.

Arnica montana (valkruid)

Dit is een van de beroemdste homeopathische geneesmiddelen. Dit kruid heeft een leidende positie in holistische geneeskunde. De effecten werden bewezen bij verschillende verwondingen en kneuzingen. Arnica is rijk aan mangaan, een zeer belangrijk spoorelement dat onze botten gezond maakt en de wondgenezing versnelt.

Ricinusolie

Het wordt veel gebruikt in cosmetica. Het hydrateert de huid, het haar en de nagels. Het heeft een genezende werking en wordt onder meer gebruikt als een natuurlijk medicijn bij de behandeling van artritis. De verbindingen in deze olie hebben vergelijkbare effecten als steroïden; ze worden gebruikt om ontstekingen te voorkomen. Ricinusolie wordt gebruikt voor de behandeling van zwelling en spierstijfheid.

Lavendel

Lavendel is niet alleen een mooie, maar ook een zeer heilzame plant. Lavendelolie is erg complex; het bestaat uit meer dan 150 stoffen. Wanneer het in de huid wordt ingewreven, wordt het zeer snel geabsorbeerd en kan het binnen 5 minuten in het bloed worden opgespoord. Daarom is het effect erg snel, zowel extern als intern. Sinds de oudheid is het gebruikt voor de ondersteuning van de spijsvertering, voor een betere slaap en tegen depressie. Lavendelolie vecht tegen microben. Het versterkt gewrichten en werkt tegen ontstekingen.

Kamfer

Kamfer is een vaste stof verkregen uit de kamferboom. Het is een kleurloze substantie met een sterk aroma die medicinale effecten heeft en een breed scala aan terpenen bevat. Het wordt vaak gebruikt bij de behandeling van ontstekingsprocessen die gepaard gaan met pijn en zwelling. Het ontspant de spieren en helpt bij reumatische problemen.

Hoe gebruikt u het?

Het is een gemakkelijk te gebruiken natuurlijk product. Schud goed voor gebruik. Houd het product ongeveer 15 cm van het getroffen gebied en spuit 2 tot 3 keer. Was uw handen grondig voor en na gebruik. De fabrikant beveelt aan om minstens 3 keer per dag aan te brengen.

Hoe kan ik bestellen?

Het ArthroNEO-product kan uitsluitend via de website van de fabrikant worden besteld. Verzending is gratis; betaling contant bij aflevering. De fabrikant garandeert kwaliteit, en anders krijgt u uw geld terug. Het product is gecertificeerd. Momenteel is het niet verkrijgbaar bij apotheken.

Beoordelingen en ervaringen van gebruikers

Aangezien het product nieuw op de markt is, hebben we nog niet veel recensies gevonden. Meer informatie en ervaring met ArthroNEO zijn te vinden in discussiegroepen. Over het algemeen wordt het door gebruikers geroemd.

Reviews

ArthroNEO
4.9 Totaal
Voors
  • eenvoudige toepassing
  • geen bijwerkingen
  • geen chemicaliën
  • het product heeft een kwaliteitscertificaat
Tegens
  • relatief hoge prijs
  • kan alleen besteld worden via de website van de fabrikant
Kwaliteit
Effect
Toepassing
Prijs

Meer reviews     Ga naar de officiële website van de fabrikant

2 Replies to “ArthroNEO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.